Sila jawab 5 soalan mengenai nama pertama anda: Nama anda:

Darwina (Nama Depan)

Darwina adalah nama teruntuk perempuan. Dalam website kami, 6 orang yang mempunyai nama Darwina menilai nama mereka dengan 4.5 bintang (maximal 5 bintang). Sebab dari itu, mereka teramat berpuas hati. Namun nama ini sangatlah umum. Nama panggilan untuk Darwina adalah Wina, Darwina and Win.
Apakah nama anda Darwina? Sila jawab 5 soalan mengenai nama anda untuk meningkatkan profile ini.

Makna dari Darwina

Kami tidak tahu makna dari nama Darwina.

Penilaian


6 orang yang mempunyai nama Darwina telah mengundi nama mereka. Sila undi nama anda.


Penilaian


Mudah untuk menulis


Mudah untuk mengingati


Sebutan


sebutan bahasa Inggeris


Pendapat warga asing

Generator nama

Nama yang sepadan untuk kakak / adik lelaki dari Darwina adalah: Tiada, Afiq Danieal, Darwish, Wafiy, Adik. Nama yang sepadan untuk kakak / adik perempuan dari Darwina adalah: Darwina, Delisya Damia, Dhia Batrisya, Amanda Irdina, Wafa. Tengok lebih banyak suitable names.

Kategori

Darwina terjadi dalam kategori:
nama perempuan berakhir di a74 namaNama-nama bayi perempuan dengan 3 suku kata50 nama



5 komen

Darwina 16 tahun   16-04-2020
It's quite weird hahaha
Darwina 16 tahun   16-04-2020
It's quite weird hahaha
Darwina 13 tahun   22-08-2021
Sy puas hati dgn nama sy
Darwina 13 tahun   22-08-2021
Sy puas hati dgn nama sy
Darwina 11 tahun   28-10-2021
Saya dulu pernah cari di google jugak kat telefon asus cari2 tak da ertinya tapi saya bila baca ni saya sedar betapa sayang nya ibu bapa saya akan saya..saya nak vakap saya sayang mereka..

Hantar mesej
Adakah anda ingin menghantar komen? Masukkan nama anda dan klik seterusnya:

Nama pertama anda:



Ialah nama anda Darwina? Mengundi pada nama anda