Sila jawab 5 soalan mengenai nama pertama anda: Nama anda:
Selamat datang ke nama-nama-bayi.ʍ.com!
Di sini anda akan menjumpai maklumat yang menarik kira-kira lebih 100,000 nama! Seperti makna, asal-usul dan populariti nama anda sendiri.
Adakah anda sedang mencari nama yang bagus untuk bayi anda? Maka ini adalah tempat yang betul. Nama-nama-bayi.ʍ.com adalah laman web nama-nama bayi yang paling lengkap di negeri anda!

Cari nama dari huruf

a
Komen terkini
Asmira23-11
ia adalah nama yang cantik and senang untuk diingati
Anis23-11
Anis23-11
Najiha23-11
Emylia22-11
Emylia22-11
Suhana22-11
Farishah22-11
farishah diambil dari farish dan maksudnya ialah penunggang kuda yang hebat. jadi kesimpulannya farishah dapat menjadi ketua yang bagus dalam sesuatu kaum atau kumpulan
Najiha21-11
"maksud nama tiada dalam rekod" carilah mana ii pakar sekiranya nama anda seperti saya kerana saya pun tidak tahu maksud nama saya
Dian21-11
Saidatul21-11
Sepupu saya selalu tidak ingat nama saya
Ash17-11
Kakashi17-11
Danny16-11
Tidak ada
Danny16-11
Tidak ada
Danisha14-11
Mirza 8-11
Keturunan saya Mirza
Mirza 8-11
Keturunan saya Mirza
Sofiya 6-11
Adriana 6-11
Shima 5-11
Mimi 2-11
Yeahh
Shahnaz 1-11
Emira31-10
Saya masih mencari maksud nama saya
Darwina28-10
Saya dulu pernah cari di google jugak kat telefon asus cari2 tak da ertinya tapi saya bila baca ni saya sedar betapa sayang nya ibu bapa saya akan saya..saya nak vakap saya sayang mereka..
Mimi23-10
公好21-10
Tiada
Afiq18-10
Ayuni13-10
Alisa13-10
Aleeya10-10
Okey no problem but My friends At Indonesia call m3 Alyn
Zakiah 8-10
Ren 5-10
Nama daya sangat pelik Bukan?
Idham 4-10
Apakah maksud nama idham?
Arissa30-09
Sesarius30-09
Its amazing
Suzana27-09
Natasha25-09
Adriana20-09
Alisya19-09